Avelston

Här finner Ni några av våra avelsston…

 

 

Lilly     

 

Staatspremie Stute Lilly:

Född 2004, reservsegrare i slutfinalen i Verden 2007 efter Londonderry/Florestan I/Donnerhall, totalpoäng på gångarter treårstestet blev 8,67 samt 8,75 för ridbarhet.
Lilly fick staatspremie 2007. En helbror exporterad till Canada, en helbror gekört på Hingstkörung i Verden 2007 (Lillebror) och såld till Frankrike. Lillys mamma har en bror vid namn Falcao som reds av Giselman 2006 och kom 8:a i finalen i Verden bland 5 åringar i World Champion Ship. Han är nu såld till England där han tränas inför de högre klasserna. Lilly är en av de bästa avelsmärrarna vi har på gården.

 

 Oynn_Leeza

 

Qynn Leeza:

Född 2000, systerdotter med Beerbaums Leena som tävlat framgångsrikt i världskuppen under många år. Mödernet Lord Liberty/Wendekreis talar för sig själv! Leeza är klok men ändå väldigt tuff när det gäller. Hon är en engagerad mamma som värnar om sina föl.

 

 

Lybelle

 

Staatspremie Stute Lybelle:

Född 2003 efter Lauries Crusador XX/ Argentan/Inschallah AA, totalpoäng på gångarter vid treårstestet blev 7,67 samt 8,25 för ridbarhet vilket gav henne Staatspremiering. Fem helsystrar har gångartsdiplom (staatspremie).

 Donnerwolke

Franka

Sto född 2000 efter Florestan I/Donnerhall. Ett härligt sto med mycket power och stark vilja. Hennes mammas bror Domanio har ridits framgångsrikt av Karin Rehbein upp till Grand Prix Special. Franka har vidare en helbror som rids av en young rider på intermediere nivå. Franka har själv fått en son som blev Premiumhingst på Körung i Verden 2011 efter Londontime.

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka